Kurum Adı : Sirkeli İlkokulu
WEB Adresi : http://sirkeliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sirkeli Yeşilova Mah. Mevlana Cad. No4 PURSAKLAR/ANKARA

VİZYON
Okuyan, araştıran, akla ve bilime inanan, üreten ve üretmekten zevk alan, önce kendine, sonra tüm insanlığa saygı duyan, çevresine karşı duyarlı, paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON
Biz, Sirkeli İlkokulu çalışanları, öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; iyi yetiştirilmiş her öğrenci, geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; öğrencilerimize inanır, güvenir ve gücümüzü, sevgiden alırız.

BAŞARILAR
2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Atasözleri ve Deyimler Yarışması İlçe Üçüncülüğü. 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Atasözleri ve Deyimler Yarışması İlçe İkinciliği. 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Atasözleri ve Deyimler Yarışması İlçe Üçüncülüğü. 2013-2014 Geleneksel Çocuk Oyunları Tombik Yarışması İlçe Birinciliği.

Öğretmen Sayısı : 8
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 94
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00-15:00
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kaloriferli

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Pursaklar İlçe Merkezine 19 km, Ankara İl Merkezine 30 km
Ulaşım : Sabah 07:40 Ulus-Sirkeli arasında özel halk otobüsü mevcuttur. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi EGO otobüslerinin de seferleri mevcuttur.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : 2008 yılına kadar müstakil belediye olan Sirkeli, bu tarihten sonra Pursaklar Belediyesinin mahallesi olarak Büyükşehir sınırlarına dahil edilmiştir. Okulumuz yaklaşık 200 öğrencisi bulunmakta ve sınıf mevcutlarımız 25 kişidir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ